До редакції першого місцевого звернулися Наталія та Олександра Тарасюк. Дівчата вже майже місяць не мають жодної звістки від своєї мами.

Вони втрьох проживали на вулиці Льонокомбінатівській. 28 лютого Світлана Киричук пішла з дому і з того часу про її місце перебування ніхто не знає.

З ким зустрічалась того дня жінка – дівчата не знають. Кажуть, опитали усіх знайомих та родичів, ніхто їхню матір ніде не бачив. Неодноразово й самі шукали жінку по всіх мікрорайонах.

Дівчата кажуть, раніше такого не було, аби мати десь зникала. Тому припускають, що з нею могло щось трапитись. Самотужки виготовили листівки з розшуком і розклеїли по місту.

Звернулися рідні і у міліцію. Заяву про зникнення жінки написали одразу. Правоохоронці поки не мають чим втішити дочок.

На сьогодні пошуки жінки не припиняються. Правоохоронці та рідні звертаються до всіх людей, не бути байдужими та допомогти встановити місце перебування рівнянки. У день зникнення Кирчук Світлана Павлівна, 1971 року народження була вдягнута у чорну куртку, темно – сині джинси та чорні чоботи. У жінки на правій нозі є великий шрам. Всі хто бачив рівнянку телефонуйте за номерами телефонів 097 15 18 526 або 102.