Новорічні свята минули ще три місяці тому, а рівняни продовжують дарувати "Добро на Різдво". Цього тижня учасниця благодійної акції шестирічна Поліна Полійчук наблизилася до здійснення заповітної мрії - дівчинка більше за все прагне ходити. Та окрім бажання та наполеглевості, їй необхідні дороговартісні тринажери. Один з таких їй і подарували . Нагадаємо, Палац дітей та молоді разом з телеканалом "Рівне 1" проводив благодійну акцію "Добро на Різдво". Мета – подарувати дітям свято, якого вони позбавлені. Незвичайність проекту в тому, що благодійники та діти знаходили один одного і обмінювалися відчуттям свята.

Поліна Полійчук - вихованка реабілітаційного ценру "Пагінець". Вона дуже активна, життєрадісна та добра дівчинка. Полюбляє співати та бавитися ляльками. А найзаповітніше бажання Поліни - навчитися гарно ходити. Каже, дуже хоче разом з іншими дітками бігати наввипередки. Завдяки акції "Добро на Різдво" її мрію наблизили до здійснення. Дівчинці подарували необхідний тренажер.

На біговій доріжці Поліна займається вже три дні. На тренажері дівчинка відпрацьовує правильну ходу.

Поки бігова доріжка знаходиться в "Пагінці". Так вирішила мама дівчинки, аби і інші дітки могли тренуватися.

За такий подарук шестирічна дівчинка вдячна по-дорослому. І щиро сподівається, що завдяки тренажеру вже в школу крокуватиме самостійно і впевнено. А ми в свою чергу вітаємо Полінку з прийдешнім днем народження. Завтра їй виповннюється 7 років.