Сумлінні платники безцінні - вважають керівники публічного акціонерного товариства "АЕС Рівнеобленерго". І обдаровують тих, хто вчасно сплачує за спожиту електроенергію. Цього року до списку переможців потрапило 10 юридичних споживачів з різних куточків Рівненщини. Саме вони з нагоди Всесвітнього Дня захисту прав споживачів отримали нагороди.

Вітання з нагоди Всесвітнього дня захисту прав споживачів отримує Мирослава Бухало. Жінка працює у Демидівському районному відділі страхової компанії. Каже, отримувати подарунки завжди приємно.

А це вже приватне підприємство "Чайка" у Млинівському районі. Фірма спеціалізується на виробництві м'ясних та ковбасних виробів. У 2012- му компанія потрапила до десятка накращих підприємств області за справною сплатою за використану електроенергію.

Загалом компанія споживає більше п'ятдесяти тисяч кіловат годин електроенергії за місяць. Це один з найбільших показників на Рівне нщині .

Компанія ПАТ "АЕС Рівне обленерго" визначила найкращих платників по всіх районах області. До найсумлінніших енергетики завітали з подарунками.

Вітати кращих споживачів в день свята стало для компанії ПАТ "АЕС Рівне обленерго" доброю традицією.

Проте ПАТ "АЕС Рівне обленерго" нагадує, що вчасний розрахунок за спожиту електроенергію зекономить не тільки ваш час, а й кошти - потрібні на оплату повторного підключення.