Оду жіночій красі, мудрості та багатогранності власними світлинами склали члени рівненського клубу "Простір фото". Нову виставку під назвою "Жінка - це..." презентували у Рівненському краєзнавчому музеї.

Дружина, донечка, кохана, подруга та матір - це все героїні нової виставки рівненського клубу "Простір фото". На світлинах лише жінки. Усі - різного віку, професій. Проте, кожна - з власним настроєм та емоціями. У центрі експозиції - портрет Ліни Костенко. Його автор та флагман фотоклубу Олександр Харват каже, такий вибір - небезпідставний.

Над виставкую працювали не лише клубівці. Кожну світлину рядками поезії доповнив рівненський журналіст Юрій Дюг. Вірші написав нещодавно, деякі навіть - від імені жінки.

Пані Галина - одна з героїнь фото. Заразом - працівник музею, тому за час облаштування виставки уже встигла скласти власне враження про екпоизцію.

Автор портретів жінок-футболісток - Віктор Затолокін. Він - колега та добрий друг фотоклубу. На відкриття виставки приїхав з далекої Кубані. Каже, з собою хотів привести трішки тепла. У них уже +25, проте ...

Відвідати виставку та спробувати розгадати жіночу сутність можна до 14 квітня.