Що для одних сміття для інших - мистецтво. У Рівному показали унікальні світлини запорізького фотохудожника. Сюжети були відзняті на плівку, яка кількадесят років пролежала у підвалі і була понищена цвіллю. Власне унікальна техніка і дала назву виставці.

Шістдесят метрів понівеченої часом і цвіллю плівки та півтора роки творчих пошуків і ось півсотні унікальних і неповторних кадрів виставлено на розсуд рівненської публіки. Андрій Самойлов - фотомитець із Кривого Рогу розповідає, створити цю виставку його підштовхнула доля. Адже знайшовши стару плівку і зарядивши її до камери, навіть і не здогадувався, яким буде результат на виході.

Організатори виставки кажуть, привезти до рівного саме ці роботи вирішили, адже місцеві мистецтвомани скучили за чимось незвичним. Тож і вирішили нагадати фотографам, що фотографія буває не лише комерційною.

Помилуватися незвичними світлинами у рівному можна ще два тижні. Виставка "Цвіль", запорізького фотохудожника працюватиме у арт-кав'ярні "Сальвадор Далі" до третього квітня.