Негода не завадила рівненським красуням. 5 ювілейний конкурс краси "Міс Рівненщина" відбувся, не зважаючи на заметіль. Дівчата з усієї області засяяли на сцені Міського палацу культури, як зірочки. Хто ж отримав омріяну корону та чому переможниця, можливо, не представлятиме Рівненщину на конкурсі краси "Міс Україна"?

26 дівчат претендували на звання найкрасивішої на конкурсі краси "Міс Рівне нщина 2013". Кожна учасниця представляла певне місто нашої області, честь Рівного відстоювали 8 учасниць. Цього року "Міс Рівне нщина" - п'ятий ювілейний і при цьому найскромніший за усі попередні конкурси краси. Замість звичного ведучого Кузьми, новоспечена зірка Арсен Мірзоян та донька керівника конкурсу, модель Юлія Дембіцька.

Дівчат оцінювали у трьох конкурсних виходах. Перший - представлення. Дівчата у коктейльних сукнях і ледь вміщалися на сцені Міського палацу культури. Другий вихід у топах та джинсових шортах. Третій - у купальниках. Найулюбленіший для чоловіків і найпоказовіший для членів журі. А їх аж 17. Як запевняють організатори конкурсу, думка членів журі складає 50 %, інша ж половина - рішення Національного комітету "Міс Україна". Потрапити на конкурс краси "Міс Рівне нщина" не просто, адже необхідно або пройти навчання у школі моделей, або мати неабиякий талант, або те і інше разом.

Четвертий вихід, який вже журі не оцінювало - у весільних сукнях. У ньому дівчата розкрилися по-особливому. Кожна з них ніжна та романтична. Кожна хвилюється, адже за кілька хвилин стане відомо, хто ж переміг. Свою нагороду підготував і наш телеканал. Найбільше голосів на сайті rivne1.tv отримала Інна Бандилюк. Вона і стала "Міс Рівне 1".

Найголовніша інтрига вечора та й усього року - хто ж стане найкрасивішою дівчиною області. Перемогу здобула костопільчанка Софія Драганчук. Саме вона отримала титул "Міс Рівне нщина 2013".

Та чи братиме участь Софія у конкурсі краси "Міс Україна" поки невідомо. Остаточне рішення прийматимуть представники Національного комітету цього конкурсу. Тож представлятиме нашу область "Перша віце-міс" конкурсу краси - Тетяна Седлачек або Софія Драганчук - володарка титулу "Міс Рівне нщина".

Фіналістки конкурсу краси "Міс Рівне нщина-2013"