Нагадаємо, подія сталася минулоріч восени. Геннадій Фраєрман з колегами стояли надворі і палили. До них підійшло четверо молодиків.

Після побиття невідомі зникли. Правоохоронці тоді порушили кримінальну справу за фактом хуліганства. Втім голова єврейської громади Геннадій Фраєрман наполягав аби її перекваліфікували. Бо він вважав, що напали на нього сплановано і це є проявом міжконфесійного конфлікту, який почався ще з наруги над пам’ятниками жертв Холокосту в урочищі Сосонки.

Злочинців які побили чоловіка і досі шукають. Кримінальну справу також не перекваліфікували бо немає підозрюваних у злочині. Нерозкритим також залишається і підстріл Олександра Бугайчука. Нагадаємо, у жовтні минулого року рівнянину невідомий вистрелив чотири рази у спину. Подія сталася ввечері на вулиці Князя Володимира. Чоловіка у важкому стані госпіталізували до лікарні.

Через декілька днів 37-річний рівнянин помер. У нього залишилась дружина і двоє маленьких дітей. Міліціонери і досі шукають злочинця, який позбавив чоловіка життя. Правоохоронці знову звертаються до всіх людей, хто можливо щось знає про ці два злочини – телефонувати за номером 102. Анонімність гарантують.