Гурт, який підкорив Грузію, Німеччину та Польщу, дістався до України. Польський квінтет Volosi в рамках Всеукраїнського туру завітав і до Рівного, яке стало другим після Львова з семи запланованих концертних міст. Гурт порівняно молодий, існує лише три роки. Проте, це не заважає Volosі впевнено здобувати популярність. Все - завдяки незвичному поєднанню фольклорної та академічної музики.

Віолончель, контрабас і 3 скрипки в руках польських віртуозів - це вечір нестихаючих овацій у рівненському органному залі. Польський гурт Volosi вдруге в Україні. Цього разу - з власним турне.

Колектив - це 2 брати з класичною музичною освітою та троє мешканців Бескидів - гуралі, що вірні етнічним, народним мотивам. Зійшлись, кажуть, в спільному бажанні імпровізувати та творити щось нове, сповнене драйву.

Приїзд поляків-віртуозів у рівненських меломанів викликав неабияке зацікавлення. Організатори розповідають, що подібну музику шукали давно, тому і не дивно, що за квитками стояла черга.

На концерті Volosi поєднує високу майстерність з невимушеною поведінкою. Дарують колоритну музику з етнічними та класичними акцентами. Заразом грають все надзвичайно емоційно. Іноді складається враження, що от-от розпочнеться дуель на смичках.

Музиканти грають в різних країнах, для різної публіки. Скрізь гучні овації, прихильність та виступи "на біс". Проте, зізнаються, українську публіку люблять найбільше.