Костопіль на два дні став центром спортивних баталій державного масштабу. Районний центр приймав Всеукраїнський чемпіонат з греко-римської боротьби. Участь у ньому взяли кращі спортсмени, які навчаються у спеціалізованих - спортивних навчальних закладах України. Усього - понад півтори сотні борців.

Чемпіонат України з греко-римської боротьби для учнів-спортменів приймала Рівне нщина. Подібні змагання проводяться вже вдруге. Минулоріч борців приймав Луганськ. Нині ж вони з'їхалися у Костопіль. Місце проведення заходу обрали не випадково. Районний центр вже не один десяток років славиться своїми чемпіонами.

Всього на змагання з'їхалися 155 спортсменів. Вони представляють десять регіонів країни, в яких культивується греко-римська боротьба. Змагалися борці у двох вікових групах: юнаки та юніори. Всіх розділили на сімнадцять вагових категорій. Рівень змагань високий, адже сюди приїхали хоч і юні та вже імениті спортсмени, за плечима яких змагання та нагороди Всеукраїнського та Міжнародного рівня. Саме тому здобувати нові перемоги атлетам дуже важко.

За підсумками змагань у групі юнаки золото виборола команда із Донецька. Срібло додому повезли гості з Криму. І бронзові нагороди здобули борці із Запоріжжя. В юніорах же перше та друге місце також посіли команди із Донецька та Криму, а от третіми стали спортсмени із Дніпропетровська. Рівне нську область представляли дві команди, які разом здобули 20 медалей різного ґатунку. Уже в березні кращі з кращих знову зійдуться на борцівському килимі в Алушті та Маріуполі, аби визначити, хто поїде захищати честь держави на чемпіонатах Європи та Світу.