У Рівному знову буде автодром. Щоправда не справжній а для розваг. Запрацює він першого травня, разом з усіма атракціонами парку імені Тараса Шевченка. Сьогодні з сонячною погодою працівники активно розпочали приводити його до ладу. Як це було бачив Ігор шумик.

З першими проміннями сонця працівники парку імені Шевченка активно взялися до роботи. Фарбують лавки та бордюри. До першотравневих свят обіцяють підремонтувати фонтан. Поспіхом вивозять сміття. Розповідають, щороку центральний парк поповнює сміттєзвалище на півтисячі кубометрі відходів. Проте головна турбота комунальників - атракціони. Їх почали ремонтувати ще взимку.

Цьогоріч на дітей у парку чекають дві новинки. Атракціони Динозаври та автодром. Останнім чи найбільше пишається керівництво. Обіцяють він стане улюбленим для відвідувачів. До першого травня планують роботи завершити, звісно якщо знову погода не підведе.

Ціни на рівненській атракціони чи не найнижча в Україні запевняють у дирекції парку. Найдорожчим буде той таки автодром - 7 гривень. Посміятись у однойменній кімнаті коштуватиме рівнянам дві гривні. А ще традицій каруселі гойдалки, веселі гірки. Всього понад 20 атракціонів. У парку запевняють, з першого травня найменшим рівнянам буде де відпочити у вихідні.