Вихідними пройшов обласний фінал 3-го етапу "Сімейних перегонів". Кращі з кращих зібрались на майданчику Рівненської ДЮСШ №4. Декілька тижнів до цього по районних центрах пройшов цілий ряд подібних заходів, на яких визначалося, хто захищатиме честь свого міста на обласному рівні.

Сім'я Ковтунів на змаганнях представляє Костопільський район вже не вперше. Ідуть вони на подібні заходи з задоволенням, бо саме так можна виховати здорових дітей.

На фінал чергового, 3-го етапу "Сімейних прегонів" у цьому сезоні завітало 5 команд. Представляли вони Сарненський, Березнівський, Костопільський, Рівне нський райони та місто Рівне . Всього більше шестидесяти учасників. У цьому етапі змагання відкрили не зовсім традиційно, а саме розминкою. Далі на родини чекало 3 естафети, в яких вони могли проявити свої спортивні навики. Змагалися учасники і у вікторині, правильно відповідаючи на запитання. Для організаторів головною метою проведення "Сімейних перегонів" є залучення якомога більшої кількості родин до активного способу життя.

У підсумку в нелегкій боротьбі перемогу виборола рівненська команда. Срібними призерами стали спортсмени із Рівне нського району, а бронзові нагороди "Сімейних перегонів" поїхали до Костополя. А поки спортивні родини мають можливість підготуватися до четвертого етапу "Сімейних перегонів", який стартує вже в березні.