Життєве кредо: "Незважаючи ні на що, йти вперед, адже не помиляється лише той, хто нічого не робить".

За професією історик, але ще зі школи мріяв потрапити на телебачення. Напевне, на все свій час. Після того, як закінчив Рівне нський Державний Гуманітарний Університет, два роки «тинявся невідомими манівцями» аж поки не потрапив на такий омріяний телевізійний простір.

Коли прийшов на «Рівне 1» вести програму "Спорт за тиждень", то навіть уявлення не мав, що в Рівному може бути стільки спортивного і цікавого. Тому поставив собі за ціль розповідати не тільки про вже відомі аспекти спортивного життя міста, а відшуковувати маловідомі таланти з екстремальних видів спорту. Нерідко приносить себе в жертву шаленствам заради того, аби сюжет вийшов цікавішим. Стрибав з парашутом, щоб перебороти страх перед висотою. Це не допомогло. Висоти все одно боїться, як чорт ладану.

Віктор регулярно приділяє час для занять спортом. На його думку, саме спорт дозволяє не тільки втримувати хорошу фізичну форму, а й виховувати силу волі, яка дуже часто стає в пригоді.

Не любить голитися, але і сам себе за те не любить.

Пристрасно ставиться до американських «маскл-карів». Вважає, що нема кращого звуку, ніж булькотіння двигуна такої автівки. Просто божеволіє від справжнього «олдскульного» року. Одним словом: любить те, що інших примушує хреститися.