Розробляють бізнес-плани, вивчають попит на ринку товарів та послуг, а ще шукають спонсорів для реалізації проектів. І це не бізнесмени чи економісти, а рівненські школярі. Вони змагаються за першість у V міському фестивалі з економіки та підприємництва, який відбувся у Палаці дітей та молоді.

Розробила бізнес-план, вивчила попит на ринку товарів та послуг і вже знайшла спонсорів, власних батьків. Одинадцятикласниця Юлія Дзензюр хоче займатися власним бізнесом: відкрити майстерню для оздоблення одягу. Попервах планує робити це сама, а вже далі наймати і працівників. Поки ж прикрашає вбрання вдома для друзів та знайомих. Підрахувала - так минулоріч заробила 2 тисячі гривень. Нині й сама у сорочці яку вишила власноруч.

Сьогодні рівненські школярі презентували 8 командних проектів, які планують реалізовувати у різних сферах. Юні бізнесмени змагаються за першість у V міському фестивалі-конкурсі з економіки та підприємництва "Мої знання сьогодні - мій капітал завтра". Він традиційно відбувається у Рівне нському Палаці дітей та молоді. Мета: пропаганда соціальної відповідальності бізнесу та виявлення талановитих школярів.

У журі науковці та банкіри. Констатують, учасники фестивалю надзвичайно здібні, тому і конкуренція неабияка.

Найкращих визначить журі після детального вивчення всіх проектів. Переможці отримають цінні подарунки від організаторів.