У виставковій залі спілки художників відкрилась чергова виставка рівненських майстрів пензля. Присвячена вона прийдешній весні та найпрекраснішому почуттю - коханню. Назву виставці дали відповідну - "З любов'ю в серці".

У виставковій залі ще відчувається запах свіжої олії. З представленої на виставці півсотні робіт - більшість нові, завершені заздалегідь до Дня всіх закоханих. Кожен твір в експозиції просякнутий мотивами кохання та весняним настроєм. Це і не дивно, адже всі роботи митці створювали "з любов'ю в серці" та особливою метою.

Виставка цікава і жанрово. Окрім живописних портретів та пейзажів, яких в експозиції найбільше, цьогоріч представили роботи з кераміки, художньої фотографії та розпис по тканині. Особливу увагу привертають скульптурні втілення жіночого образу рівненської художниці-керамістки Віри Чернієнко. Кожна скульптура - це ода жіночності та красі тіла, що помітили й колеги художниці.

Побачити та відчути художнє втілення весни й любові рівняни можуть до 27 лютого. На зміну спільній експозиції "З любов'ю в серці" весну розпочне персональна виставка акварелей.