Фінал міських "Сімейних перегонів" цими вихідними приймала 13-та школа. Тиждень тому у навчальних закладах міста пройшла лавина відбіркових змагань. За їх підсумками десять родин пройшли у наступний етап турніру, який для міста та області став традиційним.

Сім'я Самко на "Сімейних перегонах" представляє 12-ту школу. Хоча почали готуватися лише за день до фіналу, це їм не заважає показувати високі результати. Заняттям спортом в своєму житті завжди знаходять місце.

Всього у фінал вийшло десять родинних команд. Змагались вони у веселих естафетах, у яких був задіяний кожен із членів сім'ї. Насамкінець потрібно було проявити і свої знання у олімпійській вікторині. Організатором "Сімейних перегонів" традиційно став міський центр "Спорт для всіх". Інтерес та ентузіазм, з яким родинні команди приходять на змагання, з кожним роком росте.

Жодна з команд, яка брала участь у змаганнях, без подарунків не залишилась. А чотири родини, які показали найкращі результати, найближчої неділі покажуть на що вони здатні вже в обласному фіналі "Сімейних перегонів". Наступний етап родинних змагань розпочнеться вже в березні, після чого на рівнян чекає суперфінал. У ньому боротимуться за перемогу сім'ї, які перемогли у фіналах лютого та березня.