Ініціатива карається. Мешканцям байдуже - контейнери їх не влаштовують, вимагають повернути сміттєпроводи. Комунальники розвели руками - замість вдячності за благоустрій зівштовхнулися з відвертим вандалізмом. Чия візьме у війні смітників - із району бойових дій повернулася Ірина Ничипорук.

П’ять новеньких контейнерів для сміття, які нещодавно встановили поблизу будинків у мікрорайоні "Ювілейний", спалили минулої ночі. Очевидці розповідають: це аж ніяк не схоже на нещасний випадок, адже горіло так, наче сміття навмисно підпалили.

На Соборній, 233 згоріли до коліс всі три контейнери, які стояли поряд. Мешканці винуватять у всіх бідах ЖКП. Мовляв, про встановлення нових смітників їх ніхто не попередив та й взагалі це протизаконно.

Комунальники ж стоять на своєму: мешканці розклеюють обурливі оголошення та нищать дороге майно. І це в той час, коли ЖКП йде їм назустріч та намагається поліпшити благоустрій.

Не розуміють вандалізму й керівники "Санком-Рівне ". Кажуть: такі контейнери можна хоч і при вході ставити — смороду не буде.

Чотири контейнери, які повністю знищили, замінили одразу. Хоч вартість їх чимала — 350 євро за штуку. Ще один обіцяють відновити. Та й з мешканцями Соборної, 233 дійшли консенсусу — контейнери розподілили уздовж всього будинку. Мешканці ніби заспокоїлись, проте невідомо, чи закінчиться на цьому війна зі сміттєвими баками.