Впродовж двох місяців учні школи фотохудожника Олександра Харвата удосконалювали свої навики та здобували нові знання у фотосправі. Найкращі їхні роботи зібрані у колективній виставці, яка триватиме до 28 лютого у Злата Плазі.

13-тирічна Олександра Брега - наймолодша випускниця у групі. Найбільше вона любить фотографувати природу та тваринний світ. Переймати досвід професійного фотографа дівчинка вирішила не просто так.

Спробувати себе у іншому виді мистецтва вирішила і Яна Сокол, яка за освітою художник театру. Говорить, дізналась багато цікавого та нового, а головне навчилась знімати у ручному режимі.

Учасниками першої в цьому році колективної фотовиставки стали 11 молодих талановитих рівнян, які вирішили спробувати свої сили у фотосправі. Загалом, експонується 36 їхніх світлин. Олександр Харват зізнається, вчити інших не просто, втім завжди цікаво.

Впродовж 10 занять учні отримували як і теоретичні знання, так і практичні. Тричі вони покидали стіни фотостудії, аби продемонструвати на справі здобуті навики. Школу відомого рівненського фотохудожника закінчило вже 14 груп. В останніх двох навчались виключно особи прекрасної статі. Як зазначає Олександр Харват - територію мистецтва дедалі впевненіше завойовують жінки.