У ньому зазнач, чому саме тобі необхідне закордонне навчання. Громадська організація "Мережа Освітніх Консультантів" спільно з Кіпрським Міжнародним університетом у 5-ти містах України оголосили конкурс, 10 переможців якого отримають можливість вирушити на острів "гризти граніт науки".

Для участі в конкурсі необхідно зареєструватись на сайті moku.com. ua. Після цього уся необхідна інформація надійде вам на електронну скриньку. Написати і відправити есе можна до 18 березня. В ньому обгрунтувати, чому шанс здобувати вищу освіту на Кіпрі повинні отримати саме ви. До твору також додається шкільний атестат та усі нагороди і грамоти учня. Адже, як запевняють організатори конкурсу, насамперед необхідно дати можливість навчатись закордоном активній та талановитій молоді.

Не певен, що впорається, втім обіцяє спробувати виграти конкурс і десятикласник Остап Дзюбенко. Хлопець непокоїться, що його рівень знань з англійської мови недостатній. А там вона ой як знадобиться, адже навчання відбувається саме цією мовою.

10 переможців конкурсу з України отримають можливість безкоштовно навчатися на будь- якому з факультетів Кіпрського Міжнародного університету та здобути диплом бакалавра. Ще 10 - гризти граніт науки, здобуваючи ступінь бакалавра заплативши 25% від вартості навчання. На магістратуру може потрапити теж 10 щасливчиків, отримавши 50% знижку. Здобуваючи освіту у цьому виші, говорять його викладачі, перед студентами відкривається безліч можливостей.

Обіцяють українським студентам і спрощену процедуру отримання віз, цікавий побут, насичене студентське життя та міцний фундамент для майбутньої кар'єри.