Разом з нинішнім керівником обласного управліня внутрішніх справ Ярославом Голомшею квіти до пам’ятника загиблим товаришам поклав і його попередник - генерал-майор міліції Олександр Боровик. Також з нагоди двадцять третьої річниці аварії на Чорнобильській атомній ліквідатори-міліціонери отримали від свого керівництва грошову допомогу.

Квітами та хвилиною мовчання вшанували пам’ять ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС керівники обласного управління міліції.

Двома тижнями раніше провести урочистості міліцейське керівництво спонукав приїзд до обласного центру колишнього керівника обласного управління МВС Олександра Боровика, та екс–головного пожежника України Пилипа Десятнікова. Гості обласного центру не з чуток знають про Чорнобильську катастрофу, адже самі брали участь у ліквідації аварії, про що й розповідали колегам–правоохоронцям.

У спілкуванні з ветеранами МВС нинішній очільник обласної міліції бачить важливий урок для своїх підлеглих. Адже вони передають свій досвід молодшим колегам.

Також з нагоди двадцять третьої річниці Чорнобильської трагедії колегія обласного управління міліції виділила грошову допомогу співробітникам міліції, які брали участь у ліквідації аварії на ЧЕАС, та пенсіонерів–ліквідаторів.