Стартував п'ятий ювілейний конкурс краси "Міс Рівненщини-2013". Кастинги розпочалися ще 15 грудня, та поки тільки чотири красуні потрапили до фіналу. Поповнити їхні лави час ще є, відбиратимуть потенційних фіналісток до першого лютого.

Кастинг до участі у V ювілейному конкурсі краси "Міс Рівне нщина - 2013" на фінішній прямій. Він стартував у середині грудня, та поки обрали тільки чотири красуні, 16 місць у фіналі залишаються вакантними.

Тож на черзі ще п'ять кастингів. На них запрошують усіх охочих панянок. Та все ж встановлені певні критерії, котрим мають відповідати претендентки. Це стосується як зовнішності, так і моральних якостей та цінностей дівчини.

А от як вразити журі, добре знає Катерина Калиняк. Вона - переможниця "Міс Рівне нщина-2011". І є обличчям цьогорічного. Окрім, того брала учать ще у трьох конкурсах краси.

Фінал конкурсу "Міс Рівне нщина" відбудеться у середині березня. Представлятимуть себе дівчата, як і зазвичай. Дефілюватимуть у вечірніх сукнях та купальниках. А родзинкою цьогоріч стануть тематичні виходи в одязі від відомих дизайнерів.