З нового року у Рівному літературне життя вирує особливо активно. Вчора відбулася чергова презентація нової книги. Це поетична збірка рівненської поетеси Ніни Дворницької під назвою "Промінь осяяння". Поетеса презентує уже третій доробок, закінчує наступний - збірку "Вибране".

Словом змалювати стан душі - такий талант має авторка нової поетичної збірки "Промінь осяяння" Ніна Дворницька. На презентацію книги зібрались найближчі: родичі, сусіди, шкільні подруги, постійні читачі та колеги по перу. Одна з таких - поетеса з Березного Ірина Баковецька. Приїхала з двома музичними подарунками: перший - авторський "Гімн моїй емансипації", інший - на слова одного з віршів Ніни Дворницької.

Окрім традиційної декламації гості читали і гумористичні пародії, заводили жіночо-чоловічі суперечки про сутність поезії та пригадували історії написання віршів.

Ще однією приємністю зустрічі стало, запропоноване чиновниками міської влади, фінансування наступної книги поетеси. В свою чергу Ніна Дворницька з сльозами на очах зізналася, що головне її натхнення - це життя та допомога людей.