За тиждень після Коляди, напередодні Водохреща у залі камерної та органної музики відбувся останній на цей рік святковий концерт колядок та щедрівок - "Різдвяна псальма". Українське пісенне багатство представляли народні артисти України у супроводі камерного оркестру та архієрейський хор "Воскресіння". Вечір став уже традиційним, та цього разу для глядачів підготували нову програму з класичними та новаторськими творами.

"Різдвяна псальма" у залі камерної та органної музики - щорічний вечір хорових та вокальних різдвяних шедеврів. Лунають колядки та щедрівки світових й українських музикантів та композиторів. На сцені хвалу Господу співають народні артисти у супроводі камерного оркестру Рівне нської філармонії, виступає і архієрейський хор "Воскресіння". Про хорошу традицію спільних різдвяних концертів розповідають його ж учасники.

У репертуарі - вже добре відомі "Тиха ніч" та "Щедрий вечір". Проте, оновивши програму вечора, художня рада додала й нечуті досі твори. Один з таких - "Спи, Ісусе, спи" львівського композитора Мирослава Волинського. Цей твір на вечорі виконують вперше за двадцять років. Пан Сергій - диригент з чималим досвідом. Проте, у різдвяні вечори, каже, працюється особливо приємно.

Кожен виступ закінчували довгими оваціями. А на закінчення - бажали гараздів та сили діждати свята за рік.