Зимові свята практично позаду, проте щедрі застілля нагадують про себе набраними кілограми. Святковий режим уже час змінювати на звичний - робочий. Як привести себе до ладу, так щоб усі ґудзики зійшлись, і з'явилось бажання працювати?

Новий Рік та різдвяні вечори закінчились. Проте, окрім приємних спогадів свята залишили після себе і зайві кілограми. Як же рівняни відходять від щедрих застіль - питаємо перехожих.

Психологи зазначають, що окрім приємностей та гарно проведеного часу, свята для нашого організму та психіки - ще й чималий стрес. Щоб відновити нормальний психо-емоційний стан радять побільше спокою та заняття улюбленою справою. А якщо все ж потрібно йти на роботу - поради і для цього випадку мають.

Святкові столи це завжди смачно, ситно але і важко. Саме вони, за словами людей в білих халатах, стають причиною загострення хвороб та дискомфорту шлунково-кишкового тракту.

Про головну турботу усіх жінок - зайві кілограми пан Микола знає чи не найбільше. Він - тренер з досвідом. Боротися з жирним, смаженим та солодким радить фізичними навантаженнями. Але і тут свій нюанс.