Вікно у Польщу - привідкрили фотомитці. На розсуд рівнянам польські фотохудожники представили понад три сотні світлин, які розповідають про житя поляків, їх духовний світ, і релігійні вподобання. Свої роботи вони представили у Рівненському краєзнавчому музеї, та художній галереї Вернісаж. Яке воно "вікно у Польщу" дивіться далі.

Напередодні Великодня сусіди - поляки нагадують нам про величне свято христове. Кожна світлина промовляє духовністю польського народу. Папа Римський Іван Павло другий - гордість усієї нації, відтак його обличчя у різних проявах фотомитці представили чи не на кожній роботі.

Кароль Мрозевський запевняє - усе це важливо для поляків, і для нього особисто. Каже різниці немає чи це велике місто Краків, чи маленьке містечко Тшебінь. Поляки віруючий народ. Польські храми, Папа Римський, Ангели в містечку, та хресна хода. Усі ці теми переплітаються в одну, адже над ними працював клуб фотохудожників. Організатори кажуть поляки привезли надзвичайно цікаву і повну колекцію, яку розділили на дві частини.

Гостям організатори показали найцікавіші місця рівненщини. Сподіваються згодом поляки покажуть усій Європі Поліський край, адже приїхали сюди вперше. Далі виставка Вікно в Польщу помандрує до Луцька.