Веселі, активні, старанні. Сьогодні ми познайомимо Вас з трьома вихованцями центру "Пагінець". Вони люблять гратися у різноманітні ігри, розповідати вірші та співати пісні. І в кожного з них своя найпотаємніша мрія. Можливо здійснити їх у ваших силах. Нагадаємо, Палац дітей та молоді разом з телеканалом "Рівне 1" проводить благодійну акцію "Добро на Різдво". Мета – подарувати дітям свято, якого вони позбавлені. Незвичайність проекту в тому, що благодійники та діти знайдуть один одного і обміняються відчуттям свята. Тож запрошуємо поділитися Вас своїм душевним теплом.

П'ятирічний Костя Малютчик добрий та спокійний. Любить вчити вірші та бавитися з однолітками іграшковими машинками.

На Новий рік Дід Мороз Кості приніс великий пакунок з цукерками. Та ось тільки вивчить букви, каже хлопчик, напише бородатому листа про свою мрію.

Ці маленькі співачки Поліна Полійчук та Каріна Довгалець. Шестирічні подружки також вихованки "Пагінця". Разом полюбляють гратися у різноманітні ігри. Та мають різні характери та уподобання. Каріна впевнена в собі та артистична. Хоче бути професійною вокалісткою, тож нині...

Каріна попри свій вік вже знає як долати перепони.

Поліна Полійчук же надзвичайно сильна духом.

І це здійсниться, вірять вихователі "Пагінця", а допоможе наполеглевість Поліни.

Якщо Ви хочете допомогти вихованцям "Пагінця", чи просто бажаєте поділитися з ними душевним теплом, шукайте інформацію, як це зробити на сайтах телеканалу "Рівне 1" та Палацу дітей та молоді. Робімо разом "Добро на Різдво".