Погруддю Олеко Дундича, що у міському парку відпочинку, пов'язали рушника на шию. Це представники роду Лимичів вшанували пам'ять свого земляка. Припускають, що їх пов'язують навіть родинні зв'язки. Утім, з'ясування цього - ще попереду. А нині Лимичі шукали пояснення надприродних здібностей кавалериста Червоної армії. Ким був та чим прославився Дундич, нині пам'ятають небагато людей, а ось Тетяна Коваль знає напевно.

Представники роду Лимичів з сімнадцяти областей України відвідали могилу свого земляка Олека Дундича. Хорват за походженням, кавалерист Червоної Армії, загинув біля Рівного у 1920-му.

Дундич відомий своїми надзвичайними здібностями. Оповіді про його бої часто схожі на міфи.

Здібності Дундича не є унікальними в Україні. Такі ж уміння були й у козаків-характерників, - кажуть рівненські дослідники.

На могилу земляка Лимичі запросили дослідника-біоенергетика. Спеціальним пристроєм він тестує енергетику поховання. Вона відчувається за 150 метрів від пам'ятника. Таку ж мають давні святині.

Дослідник радить приходити до пам'ятника. Це не лише можливість доторкнутися до історії, а й зарядитися позитивною енергією.

На підтвердженні феномену Дундича Лимичі не зупиняться. Тепер шукають спільні родинні зв'язки. Між тим схиляють голови перед усіма героями, незалежно від кольору мундира. Після вшанування Дундича поклали квіти й до пам'ятника Клима Савура.