Мрії збуваються! 12 - ти річна дівчинка – з села Воронки на новорічне свято мріяла бути сніжинкою. Загадала бажання і написала про це листа… президенту України.

Про вбрання сніжинки шестикласниця Тетяна М’ялик просила не в діда Мороза чи святого Миколая, а у Президента України. Адже одну дитячу мрію, про реабілітацію на Кубі гарант вже здійснив. І ось голова Облдержадміністрації від імені президента вручає дівчинці дизайнерську сукенку і аксесуари.

І вже за кілька хвилин особлива шестикласниця перетворюється на справжню снігову королеву. І разом з мамою вручають губернатору іще одного листа. Цього разу із подякою.

Вартість новорічних подарунків для родини М’яликів голова облдержадміністрації не називає. Каже головне у такі дні – це щира дитяча посмішка

Також родина М’яликів отримала у подарунок від керівництва області скутер, аби дівчинка могла безперешкодно відвідувати школу, адже кілька кілометрів дороги до знань Тетянка на протезі просто не може подужати. Нині ж дівчинка планує зіграти роль сніжинки на шкільному ранку. Туди поїде новим скутером у новій сукні від Анни Челишкіної.