Рівнянам знову допомагають німці. Вони привезли до міста одяг, взуття, іграшки, спортивний інвентар, медичні меблі та обладнання. Хто отримає допомогу від гуманних баварців - знає Марина Попова.

Товариство "Гуманітарна допомога Україні з Баварії" завітало до Рівного уже вдесяте. Цього року благодійники вирішили допомогти міському управлінню праці та соцзахисту населення, притулку для неповнолітніх, міському будинку дитини та обласному ендокринологічному диспансеру.

Керівництво притулку для неповнолітніх вдячне іноземцям за підтримку. Розповідають: німці серед усіх меценатів допомагають найбільше. Щороку вони дарують вихованцям закладу необхідний одяг, взуття, іграшки та спортивний інвентар.

Для маленьких вихованців притулку кожен приїзд німецьких гостей перетворюється на свято. Діти пам’ятають та цінують усі подарунки. Та найбільше радіють солодощам та іграшкам.

За час існування товариства благодійники з Боварії надали допомогу більш як десяти закладам Рівне нщини. Обіцяють повернутися й наступного року.