Свій 10-тирічний ювілей Рівненський економіко-гуманітарний та інженерний коледж відзначив вже у новому корпусі, де створені усі умови для здобуття студентами якісної освіти.

Святкові урочистості з нагоди ювілею та новосілля у Рівне нському економіко-гуманітарному та інженерному коледжі розпочались спільною молитвою.

На подвійне свято до коледжу завітав академік-секретар відділу Вищої освіти Національної академії педагогічних наук України Микола Євтух. Освітянин зазначає, цей коледж відомий не лише як потужній навчальний заклад, а й як дослідний та науковий центр.

Рівне нський економіко-гуманітарний та інженерний коледж славиться не лише своїм викладацьким складом, здобутками студентів, а й матеріально-технічною базою. Головним ж досягненням навчального закладу його директор Петро Тадеєв вважає переїзд у новий корпус, де створені усі необхідні умови для одержання студентами якісної освіти.

Велику увагу у коледжі приділяють і дозвіллю студентів. Так, першокурсниця Юлія Ілюк навчаючись має змогу ще й займатися спортом.

Десятирічний ювілей - ще не межа. Керівництво коледжу відкриває нову сторінку в історії закладу , де вже найближчим часом збирається впроваджувати нові цікаві спеціальності та реалізовувати ряд освітніх проектів спільно з іноземними вузами.