Працівники ливарного заводу, як і обіцяли, зібралися під стінами білого дому і вимагали виплатити заборговану зарплатню. Рівненський ливарний не працює з грудня минулого року, а робітники з вересня 2012-го не отримують грошей. Чи вдалося людям отримати гроші чи чергову порцію обіцянок?

Володимир та Анатолій працюють на ливарному заводі вже понад двадцять років. Один токарем, інший слюсарем. Чоловіки кажуть, заробітну плату не отримували з вересня, а під час останніх відвідин підприємства на початку цього місяця побачили жахливу картину.

Під стіни Рівне нської облдержадміністрації чоловіки прийшли разом з колегами по-роботі вимагати чесно зароблених грошей. Хочуть особисто зустрітися з керівництвом області.

Поки люди на вулиці мітингували, очільник області проводив нараду. Про її підсумки проінформував журналістів та ініціативну групу, сформовану з працівників підприємства. Василь Берташ каже, розмовляв телефоном з власником заводу. Той пообіцяв: частину заробітної плати людям таки виплатить.

Тим часом у Рівне нському райвідділі міліції вже порушили кримінальні справи щодо невиплати заробітної плати працівникам Ливарного заводу.

Між тим, люди обіцяють, якщо до Нового року їм грошей не виплатять, перекриватимуть трасу Рівне - Луцьк знову.