Палац дітей та молоді ініціював нову благодійну акцію “Добро на Різдво”. Телеканал «Рівне 1» вже долучився до її реалізації. Мета – подарувати дітям свято, якого вони позбавлені. Незвичайність проекту в тому, що благодійники та діти знайдуть один одного і обміняються відчуттям свята. Запрошуємо поділитися і Вас своїм теплом. Далі мова піде про учасника акції - енергійного та веселого хлопчика Андрія Колодяжного. Він як і більшість парубків у його віці, полюбляє ганяти м'яча. Однак нині робити цього не може. Два місяці тому школяру довелося пережити не дитячу трагедію - на Андрія напав зловмисник та наніс тяжкі ножові поранення. Можливо, саме Ви допоможете здійснити його мрію.

У ігровій кімнаті Рівне нської обласної дитячої лікарні тринадцятирічний Андрій Колодяжний неначе вдома. Каже, тут з друзями по палаті проводять дозвілля. Нині хлопчик веселий та активний. А ще два місяці тому, Андрій ледь не загинув.

Тоді, до кімнати з ножем в руках увірвався чоловік старшої доньки, розповідає вітчим Андрія. Зловмисник наніс кілька ударів хлопчині у шию та груди. Лікарі життя школяреві врятували. Нині про ту страшну подію нагадують записи у медичній картці та післяопераційні шрами.

Зараз Андрій у лікарні на реабілітації, його вже готують до виписки. Зізнається, сумує за своїми п'ятьма братиками та сестричками. Вдома він головний помічник.

Попри велике бажання якнайскоріше одужати та пограти у футбол, у Андрія ще одна мрія - благополуччя у сім'ї.

Якщо Ви бажаєте допомогти Андрію Колодяжному чи просто хочете поділитися з ним душевним теплом, шукайте інформацію як це зробити на сайтах телеканалу "Рівне 1" та Палацу дітей та молоді. Робімо разом "Добро на Різдво".