Хотів продати її у Білорусії. Затримали його о другій годині ночі в Удрицьку під час прикордонно—митного контролю.

У 19-річного рівнянина було 7 запакованих у папір згортків з подрібленою речовиною. Вона була зеленого кольору. Речовину він заховав під одягом та прикріпив її скотчем до тіла. Знайти її допоміг службовий пес Ніко. Загальна вага конопель — 53,3 грами. Їх передали в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр для дослідження. Рівне нською митницею складено протокол про порушення митних правил і розглядається питання щодо порушення кримінальної справи.

Також рівненські митники затримали росіянку, яка хотіла провезти через кордон дитяче новорічне вбрання. 27-річна жінка приховала підліткові костюми та плаття під матрацом. Втім, їх знайшли рівненські митники у зоні митного контролю поста «Удрицьк». Дівчина їхала у Росію потягом сполученням «Львів-Санкт-Петербург». Усі речі склала у дорожню сумку, яку заховала між матрацами на верхній полиці купе.

Загальна вартість дитячих речей становить вісім тисяч чотириста гривень. За даним фактом працівники Рівне нської митниці склали протокол про порушення митних правил. За свій вчинок дівчина нестиме адміністративну відповідальність і сплатить штраф — 100 відсотків вартості товару, до того ж — з його конфіскацією. Матеріали будуть передані на розгляд до Рівне нського міського суду. А костюми нині перебувають на складі Рівне нської митниці.