Комунальні проблеми мешканців однієї із багатоповерхівок Рівного не закінчуються. Спершу люди на два місяці залишилися взагалі без водопостачання, а тепер жителі 32-ох квартир у висотці на вулиці Макарова, 38 - загартовуються. Гарячої води тут не було з початку опалювального періоду. Коли закінчаться страждання цих рівнян, та хто винен у тому, що благо цивілізації доступне не усім?

Набридло терпіти, - бідкається мешканка багатоповерхівки Валентина. Спершу вода з кранів у цьому будинку зникла на два місяці взагалі. У грудні холодна таки з'явилась, а от гарячої так і не дочекались. На вулиці морози, а щоб помитись чи попрати білизну, воду доводиться гріти каструлями та обігрівати ванну кімнату теплоприладами. Пані Валентина розповідає, дзвонила і в ЖЕК, і у міськвиконком. Та у відповідь чула одне.

Заступник міського голови Рівного Олексій Хмилецький констатує - цей будинок на баланс ЖКП "Західне" перейшов з усіма інженерними мережами, а ті давно вийшли з ладу. Нині вже вдалось замінити систему холодного та гарячого водопостачання, водовідведення та каналізаційні труби у підвалі. Заміни потребує ще й система опалення.

У тому, що в 32-ох квартирах немає гарячої води, винні самі люди, говорить начальник ЖКП Микола Тарасюк.

Микола Тарасюк радить мешканцям цих квартир придбати так званий "полотенчик". Його вартість коливається від 400- от до 700-от гривень.

Затримка лише у тому, що не усі мешканці будинку мають змогу їх придбати. А тут вже і міська влада, і ЖКП безсилі. Адже за 869-тою постановою Кабінету Міністрів України змішувачі, батареї, інші обігріваючі прилади і так звані "полотенчики" повинні купувати самі мешканці квартир.

Дивіться також: У Рівному мешканці багатоповерхівки вже 11- ий день без води і тепла