Десять пасажирських автобусів, 11 швидких, легкові та вантажні автомобілі, загалом 153 людини серед них 40 дітей були звільнені від снігової пастки.

Висота снігу подекуди сягала більше метра. Водії не могли вибратись із снігових заметів. Добу стояли у заторах, не мали що їсти, у частини закінчувалось пальне. Чекали рятувальників аби ті допомогли виїхати.

Не доїхала до лікарня і породілля. Перейми у неї почалися на відстані трьох кілометрів від села Кисоричі Рокитнівського району. На щастя, поруч був медпрацівник, який і прийняв пологи, а бійці МНС доставили її та маля у лікарню.

Бійці служби порятунку надавали допомогу двом легковим автомобілям, які створили затор і перешкоджали руху інших автівок. В одному перебувала породілля, що народила у салоні авто. Після звільнення проїжджої частини у супроводі швидкої – мама та маля були доставлені у ЦРЛ.

Допомагав замерзлим водіям і заступник міністра надзвичайних ситуацій Василь Квашук, який приїхав координувати роботу місцевих еменесників. Незважаючи на генеральське звання, штовхав машини разом із своїми підлеглими. Наразі рівненські рятувальники продовжують звільняти водіїв із снігових заметів. Паралельно допомагають колегам із Львівщини.