Півтора місяці тому стартував конкурс дитячих малюнків «Мої мрії», а перед днем Святого Миколая авторів найкращих робіт із найцікавішими ідеями запросили у Рівненський ляльковий театр. Такий захід вже втретє дарує дітям молодіжна громадська організація «Продюсерський центр – «Музична сила».

Цьогоріч на зустріч з Святим Миколаєм запросили тільки слухняних дітей. Всі вони - учасники благодійного проекту "Мої мрії", який стартував у листопаді. Діти з усієї Рівне нщини надсилали свої малюнки у резиденцію Чудотворця, яку представляла у Рівному громадська організація "Продюсерський центр - Молодіжна сила".

На конкурс "Мої мрії" цього річ приходили листи не тільки з Рівне нської області, а й з Києва, Одеси та Волині. Крім дітей, чиї малюнки перемогли, запросили у гості до Чудотворця і учнів дев’яти інтернатних шкіл області. У ляльковому театрі на переможців конкурсу чекали святкова вистава та довгождана зустріч з Святим Миколаєм. Кожен з дітлахів підготував йому вірш.

Після свята всім маленьким художникам вручили солодкі подарунки. Організатори сподіваються - наступного року Рівне нська резиденція Святого Миколая прийматиме дітей не тільки з Рівне нщини, а й з усієї України.