Впродовж останніх років рівненські вболівальники мають можливість бачити справжній футбол, хоч і у форматі футзалу.

Рівне нську прописку міні-футбольний клуб „Кардинал-Рівне ” отримав у 2010 році. До того він виступав у Львові. Команда на високому рівні представляє наше місто у Екстра-лізі. Фінансово колектив почувається стабільно, але все одно грошей не вистачає, тому керівництво звертається до міських та обласних чиновників за допомогою.

Команда з кожним роком розвивається. Так на цей сезон, у Першу всеукраїнську лігу „Кардинал-Рівне ” заявив свій дубль задля того, щоб виховати молодих спортсменів для виступів в основному складі. Високий рівень рівненської команди демонструє гравець команди Дмитро Ситник . Він успішно виступає у складі збірної України з футзалу на неофіційному чемпіонаті Європи, що відбувається у Санкт-Петербурзі. Подібні результати є стимулом для молодих гравців, які прагнуть професійно вирости.

Керівництво команди всерйоз налаштоване і надалі розвивати в Рівному футзал та підвищувати його рівень.

У турнірній таблиці Екстра-ліги МФК "Кардинал-Рівне " зараз займає шосту позицію з семи. Але попереду іще багато ігор, тож команда обіцяє порадувати вболівальників втішними результатами та забитими голами.