Цьогоріч рівненський жіночий волейбол сенсаційно прорвався у супер-лігу. Дівчата Валерія Слєпцова у вищому дивізіоні відіграли вже десять матчів, але здобули лише дві перемоги. В самій команді ці результати не вважають провальними і продовжують тренуватися. Крім проблем на паркеті, "Регіна" має і фінансові труднощі, які чиновники пообіцяли вирішити у наступному році.

Жіночий волейбол в Рівному розвивається, але не так швидко, як того ..... Щоб створити команду, здатну займати призові місця на Всеукраїнському рівні, потрібна розвинена інфраструктура, на якій базуватиметься весь волейбольний клуб. Не маючи цього, рівненська «Реґіна» цьогоріч зробила справжній прорив . Дівчата вибороли путівку у волейбольну суперлігу України. Команда існує в основному завдяки підтримці ректора МЕГУ. Налаштували власники клубу співпрацю і з обласними та міськими чиновниками.

Із зіграних 10 матчів у супер-лізі, на рахунку рівнянок лише дві перемоги. Щоб перемагати постійно, у команди просто не вистачає майстерності та досвіду. Основне завдання на нинішній сезон – втриматись у вищому волейбольному дивізіоні країни.

Незважаючи на передостаннє місце у турнірній таблиці, «Регіна» продовжує тренування. Дівчата, духом не падають, а свої поразки розцінюють радше, як новий досвід. І вже готові дати бій своїм основним суперникам – командам із Запоріжжя та Тернополя.

Рівняни зможуть побачити рівненських дівчат у всій красі вже 22 та 23 грудня. Тоді вдома «Регіна» прийматиме запорізьку «Орбіту».