Команда «Пульсар» впродовж майже 20 років змагається на Всеукраїнській баскетбольній арені. Не зважаючи на скрутне фінансове становище клубу, баскетболісти не планують здаватися і продовжують боротися за нагороди, щоправда у вищій, а не у супер лізі, як це було раніше.

Колись на цьому майданчику грали "Азовмаш", БК "Київ" та "Будівельник". Подорож до Рівного для флагманів українського баскетболу іноді була справжнім жахом, адже непоступливі хлопці Шемосюка билися до останньої секунди матчу. Славиться "Пульсар" і своїми вихованцями. Один з них Сергій Ліщук, пробував свої сили в НБА, а тепер успішно виступає в Іспанії. Тим часом рівненська команда грає тільки у вищій лізі - причина, недостатнє фінансування.

Не зважаючи на труднощі, Рівне нський "Пульсар" продовжує грати і вигравати. Останні перемоги над командами Одеси та Тернополя вивели рівнян на четверте місце у турнірній таблиці.

Разом із молодими баскетболістами на тренування заходять і ветерани команди. Перший капітан «Пульсару» хоча вже професійно не грає, але покинути улюблену справу не може. Каже, за 20 років існування клубу відбулося багато змін.

Вже найближчої суботи та неділі «Пульсар» знову вийде на майданчик за перемогою. У домашніх стінах рівняни прийматимуть одного з своїх основних конкурентів у чемпіонаті – БК «Кіровоград». У вищій лізі рівненські хлопці демонструють хороший результат, а от щоб спробувати свої сили у супер-лізі їм не вистачає вісімсот тисяч гривень Стільки коштує тільки заявка на участь у змаганнях.