Як вибити гроші зі свого роботодавця, якщо на твоїй стороні навіть судове рішення. Рівнянка Надія Казачек вже майже півроку оббиває пороги всіх відповідних інстанцій, але жінці допомогти ніхто не може. Незважаючи навіть на рішення Рівненського міського суду, який зобов'язав роботодавця виплатити гроші, на руки їх жінка не отримала.

Надія Казачек вже дев'ять років працює в санаторії-профілакторії "Полісся", який підпорядковується Рівне нському обласному інституту післядипломної педагогічної освіти. Жінка розповідає, керівництво закладу незаконно відправило її у відпустку цього літа. Тож, Надія Казачек звернулася до рівненського міського суду, який 15-го червня виніс рішення про відшкодування їй заробітної плати на період відпустки.

Головний лікар санаторію - профілакторію "Полісся" Олександр Рудик переконує, його установа немає можливості заплатити жінці гроші, адже є не прибутковою організацією.

Лишати посаду жінка не збирається, але бідкається - її змушують виконувати роботу, яка не входить до її функціональних обов'язків.

На це у керівництва медзакладу свої аргументи - кожен працівник підписує посадову інструкцію. Таку ж підписала і Надія Казачек.

Чому працівниця відмовляється виконувати свою роботу Олександр Рудик не знає, хоча готовий піти на компроміс з підлеглою.