Хоча ансамблю сучасно танцю вже не один десяток років, праця змогла побачити світ тільки тепер. Яскраві світлини, секрети хореографії - це далеко не все, що може знайти для себе читач в книзі "Едельвейс. Життя вирує". А для того, щоб кожен бажаючий зміг ознайомитись і дізнатись більше про ансамбль, її зовсім скоро можна буде знайти в Інтернеті.

Ансамблю сучасного танцю "Едельвейс" 23 роки. За весь цей час він не раз ставав лауреатом Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів. Тож, ідея написати книгу про один із найуспішніших хореографічних колективів Рівного у засновників ансамблю виникла вже давно, але нагода втілити її в життя випала тільки зараз. Книга "Едельвейс. Життя вирує" розповідає не тільки історію колективу.

Над книгою працювала ціла група авторів, особистостей, знаних у творчому житті Рівного. Відзначають, робота була складною, але приносила задоволення, а не втому. Саме творці книги і привідкрили завісу над хореографічними таємницями ансамблю.

За увесь час існування "Едельвейсу" через його школу пройшли десятки дітей. Для багатьох з них танці стали не просто хобі, а професією, яка дарує задоволення не тільки їм особисто, а й глядачам, які хоча б раз бачили виступ колективу.

Тираж книги "Едельвейс. Життя вирує" - лише тисяча примірників. Саме тому за декілька днів запрацює оновлений сайт колективу, де всі бажаючі зможуть ознайомитися з її змістом.