Понад півмільйона гривень надійшло до міської скарбниці відсотками. Кошти спецфонду чиновники поклали на депозит на початку року щоб підзаробити. Загалом до бюджету надійшло майже 280 мільйонів гривень власних доходів загального фонду. Щоправда розпоряджатися грішми, виходить не завжди. Понад 12 мільйонів зависли на рахунку казначейства.

Понад 8 мільйонів позапланових коштів надійшли до міської скарбниці цьогоріч.

Перевиконали бюджет за рахунок податку на доходи фізичних осіб та плати за землю, — зауважив начальник профільного управління.

А ще на коштах бюджету розвитку чиновники підзаробили більше півмільйона гривень відсотками від депозиту. Та й рівнянам живеться ліпше ніж сусідам в інших обласних центрах регіону, порахували в управлінні праці. Середньомісячна зарплатня рівнянина — 2505 гривень. Більше із сусідніх обласних центрів заробляють лише у Вінниці, на 21 гривню. Ймовірно поліпшаться умови проживання сиріт, випускників інтернатів. На державному рівні узялися рахувати скільки потрібно грошей, щоб забезпечити дітей житлом, як це передбачає закон.

Нині у списку на позачергове отримання житла чекає 103 дитини-сироти. Перший у черзі перебуває із 98-го року.

Не тим на що витратити, а тим на чому підзаробити більше цікавляться на засіданнях міськвиконкому. На одному із наступних голосуватимуть надавати дозвіл чи відмовити у розміщенні конструкцій київській рекламній фірмі.