Слова подяки та вітання з нагоди відкриття персональної виставки приймав заслужений майстер народної творчості Василь Познік. Автор займається художньою обробкою дерева і постійно проживає у Сарнах. У такий спосіб організатори - Обласний центр народної творчості популяризують талановитих митців, у число яких входить і Василь Познік. Доробки митця презентували в обласній бібліотеці.

Майстер із Сарненщини Василь Познік усе життя займається художньою обробкою дерева. На персональній виставці від представив близько 70 робіт. Каже, тут роботи, яким є вже і по сорок років, і ті, що виготовив нещодавно. Майстер переконує, він однозначно митець, а не заробітчанин. До кожного витвору має особливе ставлення.

Привітати різьбяра прийшли не лише друзі та рідні, а й прихильники. Кажуть, кожна робота неповторна і самобутня, притаманна саме поліському краю. Його скульптури відображають дитинство, історичне минуле та сьогодення.

Досягненнями майстра пишаються і чиновники. Кажуть, нині він не лише сам майструє, а й навчає молодь.

Серед творів митця вражає портрет "Шевченка", таріль "Глухарі", "Гребінь" та робота "В турецькій неволі". Виставку різьбяр доповнив власними малюнками та вишиванками своєї дружини Єлизавети. Виставка триватиме до 25 листопада.