Подія трапилась на вулиці Князя Володимира. Рівнянин Олександр повертався додому. Поставив авто у гараж і йшов до будинку. Як раптом невідомий нападник вистрелив у нього декілька разів.

Зловмисник влучив потерпілому у плече та сідницю. Одна куля заділа і внутрішні органи. Нині за життя чоловіка борються медики. Він вже переніс важку операцію.

Правоохоронці встановили, що у рівнянина стріляли з з травматичної зброї гумовими кулями. З місця події міліціонери вилучили 4 гільзи. Невідомого нападника поки не розшукали, але кримінальну справу вже порушили.

Що могло стати приводом для вбивства, правоохоронці поки встановлюють. Батько потерпілого пов’язує напад з бізнесовими інтересами сина.

Постраждалому рівнянину 37 років. У нього на вихованні перебуває двоє маленьких дітей. Він був годувальником родини. Дружина у розпачі. Адже щодня на лікування хворому потрібно дві тисячі гривень. Міліціонери ж просять, всіх хто став свідком події і допоможе розшукати невідомого нападника - телефонувати за номером телефону 102.