Новий театральний сезон у Рівному стартував гоголівським "Ревізором". Комедію поставив російський та український театральний режисер Олександр Дзекун. Дійство на сцені триває упродовж 3-х годин, але театралів це не зупиняє. Прем'єра і одразу аншлаг.

Запросити ревізора до Рівного — давня мрія директора театру. Здійснив постановку відомий в Україні та Росії режисер Олександр ДзекУн. Гоголівська комедія відкрила тетаральний сезон. А ще, напередодні виборів, нагадала глядачам: коріння нинішніх проблем тягнеться сотні років.

У першу половину 19 століття глядачів запрошували ще з порогу. Театром розгулював Микола Гоголь.

У міжсезонні рівняни за театром сумували. На квитки прем'єрного показу не скупилися. І якби вхід на "Ревізора" коштував більше, ніж 50 гривень, квитки усеодно розкупили б.

Зголоднілі театрали гоголівського ревізора, поставленого перевіреним режисером, вподобали.

Це третя постановка "Ревізора" Олександра Дзекуна. Але ставив виставу, каже, ніби це його перша робота вжитті. Зі складом акторів, тепер бачить, не помилився. Станіслав Лозовський, на його думку, у роль Хлестакова вжився.

Хто прогавив прем'єру, втішитися класикою й оцінити наскільки рівненським акторам вдалося вжитися у гоголівські персонажі, зможе за тиждень, першої неділі листопада. Комедію наступного місяця покажуть 6 разів.