Найспритнішого тата, найвправнішу маму, найпрудкіших дітей шукатимуть на Рівненщині наступних півроку. В області розпочався сезон спортивно-інтелектуальної гри "Сімейні перегони". Уже третій рік поспіль ці змагання об’єднують родини, даруючи радість, азарт і дружбу. Адже тут, як і на Олімпіаді, перемога - не головне. Цьогоріч змагання суттєво змінили формат і дали можливість стати учасниками мешканцям усіх без винятку населених пунктів. У фінал же вийдуть по три сім'ї від кожного району.

Наймолодші учасники змагань, не зважаючи на свій юний вік, до змагань готувалися по серйозному. Деякі з них настільки полюбили спорт, що будують серйозні плани на майбутнє

Організатори планують цьогоріч залучити до гри "Сімейні перегони" кілька тисяч людей, а у фіналі змагатимуться 16 команд. Нинішні змагання, в порівнянні з минулими роками змінили свій формат. Родини змагатимуться не лишень у спритності, а й вирішуватимуть інтелектуальні завдання. Привітати учасників з стартом "Сімейних перегонів" у Зорю Рівне нського району завітав президент Національного олімпійського комітету - Сергій Бубка. Він зазначив, що саме на таких заходах можна розгледіти майбутніх чемпіонів.

"Сімейні перегони" успішно стартували. Переможці захищатимуть честь Рівне нщини у суперфіналі, який запланований на квітень наступного року.