Школа інтелектуальних ігор міського палацу дітей та молоді тепер тісніше співпрацюватиме з батьками своїх вихованців. Набір волонтерів, серія змагань з Го, отелло, стратего та шашок чекають цьогоріч на школярів. Мета одна - залучити якомога більше учасників, з яких і оберуть найкращих. А ті вже представлятимуть Рівненщину на всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

Ідея залучити батьків до більш тісної співпраці визрівала в ініціаторів змагань давно. "Інтелекту Рівного" передувало кілька більш ранніх проектів, але вони були не такими масовими та розгорнутими, як теперішній. Саме значні досягнення учнів "Школи інтелектуальних ігор" палацу дітей та молоді і підштовхнули організаторів до втілення подібної програми.

"Інтелект Рівного" допоможе популяризувати розвиваючі ігри у місті, переконані у ПДМі. Отелло, рендзю, стратего, шашки та Го - у школі інтелектуальних ігор близько трьох сотень учнів навчаються тонкощам цих ігор. Рівне - одне з перших міст в Україні розробило та представило подібний проект громадськості. Діти в результаті щоденних тренувань всебічно розвиваються, переконані організатори.

Програма проекту передбачає серію ігор, у склад команд яких входитимуть і батьки і діти. Найближчим часом почне роботу інформаційний інтернет-портал, який міститиме всю інформацію про перебіг боротьби та результати. Переможці "Інтелекту Рівного" вже наступного року представлятимуть місто на Всеукраїнських змаганнях.