Атмосферу концерту максимально наблизили до домашньої, тому вхід глядачам дозволили лише взутими у капці. Але від того охочих потрапити на концерт не зменшилось. Бо група, хоч немає жодного студійного альбому, набула шаленої популярності в Інтернеті. В основному серед тих, хто цінує неформатну, душевну музику та живе звучання.

Вони троє - гурт "Один в Каное". На фоні навчальної дошки співають про шахи. Хоча, грає в них тільки барабанщиця Олена. Разом вони грають музику, яка, зізнаються, ллється прямісінько з душі. Уся їх творчість, то плід гармонійного спілкування.

Барабани, гітара, губна гармоніка трішки фортепіано та навіть музичний інструмент з борщовика. Усі учасники гурту мають музичну освіту. Але у своїй творчості акцентують на живому звучанні та нестандартному баченні світу. З чим і завітали у Рівне .

Аби зустріч була по-домашньому теплою - організатори дозволили вхід на концерт гостям, взутим у капці. У напівтемряві, під барабани і гітару впродовж двох годин рівняни насолоджувались ліричними мотивами.