До Рівного приїде ревізор. Гоголівський персонаж вийде на сцену Рівненського обласного музичнодраматичного театру у день відкриття новго сезону — 25 жовтня. Над комедією працює народний артист Росії Олександр Дзекун. Це його третя постановка "Ревізора". Але ця вистава, обіцяє режисер, відрізнятиметься від двох попередніх.

"Ревізором" відкриють новий театральний сезон у Рівне нському обласному музично-драматичному театрі. Над постановкою гоголівської комедії працює відомий російський та український театральний режисер Олександр Дзекун. Цей спектакль стане третьою спробою постановника. Вистава відрізнятиметься від двох попередніх: до неї режисер включив викреслені Гоголем сцени.

Зіграє найхарактернішого персонажа комедії "Ревізор" — Івана Хлестакова, Станіслав Лозовський. Він, переконаний режисер, зуміє показати дворянина петербуржця таким, яким бачив його Микола Гоголь.

До відкриття театрального сезону менше 3-ьох тижнів. Режисер ще у пошуках реквізиту. Досі працюють над костюмами. Для вистави спеціально у театрі виготовили меблі у стилі російського класицизму.

У скільки обійдеться "Ревізор", у театрі ще не рахували. Але вистава буде затратною. Режисер задумав максимально перемістити глядача на початок 19 століття.