Газета "ОГО" відгуляла двадцяту річницю. Нині це відомий не тільки на Рівненщині, а й за її межами інформаційно-рекламний тижневик з аудиторією в понад 22 тисячі читачів. А колись це була перша в Рівному газета приватних оголошень.

22 тисячі 340 читачів, лауреат Всеукраїнських конкурсів, постійний учасник грантових проектів - така газета "ОГО" сьогодні. Це незалежне друковане видання, яке не отримує дотацій від політичних сил та бізнесових структур, а існує виключно за рахунок доходів від реклами та реалізації. Нині "ОГОшці" двадцять. Інформаційно-рекламний тижневик міцно стоїть на ногах. А розвивався часопис поступово, разом з розбудовою незалежної України. Це була перша в Рівному газета приватних оголошень.

Засновник і шеф-редактор газети "ОГО" Віктор Данилов тоді і сам ходив містом та переписував оголошення зі стовпів. Відтак, 2 жовтня 1992-го року світ побачив перший номер видання. Зусилля були не марні - рівняни прийняли газету "на ура".

Попервах газета називалася "Програма, реклама, оголошення" - саме ними були наповнені її сторінки. Та згодом назва скоротилася до "ОГО". Видання розвивалося - вже на четвертому році існування почали з'являтися короткі добірки новин та тематичні колонки.

І почалося: авторські аналітичні матеріали, огляди, журналістські розслідування. Нині видання складається з трьох блоків - інформаційного, телепрограми, ну і звісно реклами та приватних оголошень. Над кожним номером працюють десятки спеціалістів. Завжди в "ОГО" чекають і на молоді таланти.

Підтвердження невпинному розвитку газети - визнання в професійних колах: Часопис - лауреат у номінації "Кращий дизайн спеціальних сторінок" у Першому професійному конкурсі преси. "ОГОшка" постійно бере участь у грантових проектах, які фінансуються посольством США в Україні та іншими донорськими організаціями. За традицією працівники у день народження видання здають кров тим, хто цього потребує. Є тут і своя кузня кадрів - "Школа універсального журналіста", де навчають перспективну молодь з різних куточків України. "ОГОшківці" постійно організовують різноманітні рейтинги та пізнавальні проекти. Газета за читачем йде в інтернет - про новини в місті охочі дізнаються на порталі ogo.ua. А ще там можна коментувати матеріали та брати учать в конкурсах. Цим скористалась ровесниця "ОГО" Поліна Луценко і стала обличчям видання. Двадцятиріччя газети святкувала разом з колективом.

Вітали "ОГО" і партнери. Як належить, окрім привітань на свято прийшли з подарунками.

Двадцяту річницю святкували всі - друзі, журналісти, рекламісти, менеджери. Відзначати і справді є що: "ОГО" займає чільне місце у медіапросторі Рівне нщини. Процвітання та прихильності читачів й надалі іменинниці бажає колектив "Першого місцевого".