Газета "ОГО" святкує двадцятиріччя. За доброю традицією її працівники починають свято зі здачі крові. Цього року для маленьких пацієнтів онкогематологічного відділення обласної дитячої лікарні. ПРиєдналися до доброї традиції і працівники "Рівне 1".

Для працівників Видавничого дому "ОГО" здавати кров у день народження газети вже стало доброю традицією. Щороку, 2 жовтня колектив видання поспішає до Рівне нської обласної станції переливання крові, щоб допомогти тим, хто цього потребує. Нині, це маленькі пацієнти онкогематологічного відділення обласної дитячої лікарні.

Вкотре долучився до акції Валерій Омельчук - головний інженер друкарні "ОГОдрук". Він заслужений донор. Каже, сьогодні у нього особлива місія - здає кров для хворого вихованця дитячого будинку.

До акції долучилився і колектив "Першого місцевого". Головний бухгалтер телеканалу "Рівне 1" Оксана Власюк кров здає вперше. Сподівається, вона стане в нагоді.

Акцію зі здачі крові працівники газети "ОГО" вперше провели у 2002-му році. Відтоді цій справі не зраджують.

Чим більше донорів - тим краще, кажуть медики. Нині бракує бажаючих поділитися кров"ю. У 95% випадків це роблять адресно.

Аби не зраджувати добрій традиції, подібну акцію ОГОшківці планують провести і наступного року. Адже ця кров може врятувати чиєсь життя.